Gyors ajánlat kérés

Termálfürdők

termalfurdo_01
Sorrend: 
8

 

Szállodánk közelében több termálfürdő is található. Leggyorsabban a Kerekdombi Termálfürdőhöz juthatunk el, amely 5 km- re található, ahonnan alig 4-5 percre található a Tiszakécskén üzemeltetett Termálfürdő. 

Cserkeszőlő Tiszaugtól 8 km-re található, ahol a Termálfürdő nyugalma mellett lehetősége nyílik a látogatóknak az Élményfürdő kipróbálására is. 

A termálfürdőkben érzett hőhatás nem csak a léleknek nyújt kellemes közérzetet, de közismert a lazító, fájdalomcsökkentő és görcsoldó hatása is. A fürdő után nyugodtabbak leszünk, mivel a termálfürdőben eltöltött idő oldja a feszültséget, csökkenti az idegességet, az álmatlanságot, a változókori tüneteket, a magas vérnyomást.

A föld mélyéből jövő vizek olyan elemeket is tartalmaznak, melyek a felszíni vizekben nincsenek. A gyógyfürdőzés során belélegzett gázok jótékony hatását kihasználhatjuk asztmások és allergiások kezelésénél. A gázok ellazítják a hörgőcskék símaizmait, kevesebb növényi pollennel találkozik a beteg, így nem gyötrik a náthás tünetek.

Tiszaugon a falu központjában található ártézi vízet tiszta íze, jótékony hatásai miatt fogyasztják egyre többen.